Szerelmi bánat? Így reagál a 12 csillagjegy, ha törik a szív

Az Ikrek menekül, a Mérleg reménykedik, a Halak befordul... Tizenkét jegy, tizenkét megküzdési stratégia szakításkor.

Kos 

Úgy teszel, mintha meg se történt volna, mintha össze se törték volna a szívedet. Elnyomod a fájdalmat, kemény vagy. 

Bika

Minden egyes alkalommal a meggyőződésed, hogy a lelki társadat találtad meg és veszítetted el. Biztos vagy benne, hogy sose leszel ennyire szerelmes többé. 

Ikrek

Hajlamos vagy elmenekülni a probléma elől, inkább piálsz, bulizol, úgy csinálsz, mintha mi se történt volna, de közben szenvedsz. 

Rák

Előtör belőled minden önbizalomproblémád, meggyőződésed, hogy nem fogsz tudni boldogulni az exed nélkül… 

Oroszlán 

Túlelemzed a múltad. Minden apróságba kapaszkodsz, hogy ezért ért véget a kapcsolat, és azt latolgatod, hogyan szerezhetnéd vissza az exedet.

Mérleg

A lelked mélyén nem akarsz túl lenni az egész történeten. Titokban azt reméled, talán mégis fordul a kocka, és lesztek még ti ketten egy pár. 

Skorpió

Dühös vagy. Bosszút akarsz. Minden vágyad, hogy a másik rájöjjön, hogy óriási hibát követett el, és megbánja a szakítást. 

Nyilas

Megállás nélkül rá gondolsz, róla beszélsz, állandóan csak ő jár az eszedben.

Bak

Azt hitted, örökre együtt maradtok, sajnálod a dolgot és pokolmód szenvedsz egy ideig, aztán egyik napról a másikra túllépsz az egészen, és hopp, már szerelmes is vagy!

Vízöntő

Direkt szívatod magad: szomorú szerelmes dalokat hallgatsz, szakítós filmeket nézel és szenvedsz: nehéz kilépni ebből, ha a saját helyzetedet nehezíted. 

Halak

Magadat hibáztatod, amiért véget ért a kapcsolat, közben pedig iszonyúan szenvedsz. Mi lenne, ha megértenéd, hogy mindig kettőn áll a vásár?

Nyitókép: https://pixabay.com/users/hans-2/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!