Tarol a mozikban az új Bad Boys

A rosszfiúk legyőzték Dolittle doktort és az 1917-et is.

A várakozásokat felülmúló jegybevétellel került a mozis kasszasikerlista élére bemutatója hétvégéjén a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk című amerikai akciókomédia, megelőzve a Dolittle és az 1917 című filmeket. A négynapos hosszú hétvége első három napján a Sony stúdió filmjére Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével 59 millió dollár értékben váltottak jegyet. Hétfő estig akár 69 millió dollárt is csinálhat a pénztárakban. A széria 90 millió dolláros költségvetésből készült harmadik részétől azt várták, hogy 38-45 millió dollár közötti jegybevételt hoz. A Robert Downey Jr. címszereplésével forgatott Dolittle, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb filmváltozata viszont

kiábrándítóan rosszul kezdett,

annak ellenére, hogy megszerezte a kasszasikerlista második helyét 22 millió dolláros jegybevétellel, ami a négynapos hétvégén elérheti a 30 millió dollárt. A 180 millió dolláros költségvetésű film szerény indulása aggasztja a Universalt, főként, mert gyártási problémák miatt tavaly májusról kétszer is kénytelen volt elhalasztani a film bemutatóját.
A stúdió számára gyógyírt jelenthet azonban Sam Mendes 1917 című első világháborús eposza, amely a hét elején 10 Oscar-jelölést kapott, és szombaton elnyerte a producerek céhének díját. Újabb 22,1 millió dollárt forgalmazott, és észak-amerikai jegybevétele a tíz nappal ezelőtti bemutatása után hétfőre el fogja érni a 80 millió dollárt.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!