Tarolt a Jégvarázs 2. Hálaadáskor

A Disney Jégvarázs 2. című animációs családi filmje 123,7 millió dolláros (38 milliárd forintos) jegyeladással rekordbevételt ért el a hálaadás miatti ötnapos ünnep alatt.  

A Disney Jégvarázs 2. című animációs családi filmje 123,7 millió dolláros (38 milliárd forintos) jegyeladással rekordbevételt ért el a hálaadás miatti ötnapos ünnep alatt. Ezzel a 2013-as, Az éhezők viadala: Futótűz 109 millió dolláros (33 milliárd forintos) rekordja dőlt meg.
A Jégvarázs 2. című animációt két hete játsszák az észak-amerikai mozik. Ezalatt 287 millió dolláros, azaz

87 milliárd forintos jegybevételt ért el a produkció.

Az ünnepi hétvégén Rian Johnson Tőrbe ejtve című thrillerét is sokan látták: a Daniel Craig, Jamie Lee Curtis és Chris Evans főszereplésével forgatott filmre 41,7 millió dollárért (12,6 milliárd forintért) fogytak a jegyek szerdától vasárnapig. Az aszfalt királyai 19 millió dollárral (5,8 milliárd forinttal) növelte bevételeit, a Tom Hanks főszereplésével forgatott A Beautiful Day in the Neighborhood című életrajzi film pedig 17,6 millió dollárt (5,3 milliárd forintot) keresett. Az amerikai közönség a

Queen and Slim című romantikus drámát is szívébe fogadta:

a Daniel Kaluuya és Jodie Turner-Smith szereplésével készült filmre 15,8 millió dollárért (4,8 milliárd forintért) vettek jegyet az öt nap alatt.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!