2019.12.10. Italiano
Kevés olyan jó minőségű, erős, természetes gyógyhatású eledel van, mint a méhpempő, mely számos betegség megelőzésére alkalmas.
Gyakran hallhatunk manapság a méhpempőről – gyógyhatású készítmények formájában. A tiszta méhpempő tulajdonképpen a méhecskék teje. Kinézetre a sűrített tejre emlékeztet: fehér, zselés az állaga. A méhkirálynő eledele, valamint a kisméheké életük legelső napjaiban. A dolgozó méhek
garatmirigy váladéka a méhpempő, mely a méhek táplálékául szolgál. Kivételes tulajdonságai miatt már az 1960-as években elkezdtek érdeklődni iránta. Tény: csodálatos táplálék kiegészítő.
A méhpempő használata igen sok betegség megelőzésében hasznos
Fertőzés és influenza megelőzés céljából, érelmeszesedésre, szívinfarktus megelőzésére, a rákos megbetegedések, az Alzheimer-kór, a demencia vagy időskori elbutulás, a csontritkulás, a szklerózis multiplex, cukorbetegség, vérszegénység, a rövidlátás vagy makuladegeneráció megelőzésében és kezelésében. Hepatitisz minden típusára használható, akárcsak a reuma különféle típusaira, a Charcot-betegség, a Lou Gehrig-betegség kezelésére.
Olyan problémák esetén is hatékony, mint a depresszió, krónikus fáradtság szindróma, meddőség férfiaknál, nők esetében vetélés és meddőség ellen, menstruációs panaszokra. A változó korban is segíti a hölgyeket a méhpempő használata. Alkalmazható csonttörések esetén is, regenerálja a csontokat. Sőt, segít a drogfüggők és az alkoholisták elvonási tünetein. Szép, rugalmas bőrt nyerhetünk használatával. Mindezt belsőleg érjük el, de ha bőrre kenve alkalmazzuk, fiatalít is.
Hogyan fogyaszthatjuk a méhpempőt?
Gyermekeknél egy kiskanálnyi elég naponta, a felnőttek többet is fogyaszthatnak – az egyes betegségek megelőzése és kezelése tekintetében a méhpempőnek megvan a pontos adagolási utasítása. Mézzel keverve is kellemesen fogyasztható.
Érdekes?
Olvasd tovább itt!