Természetes fülcseppet ajánlunk a fülfájásra

Ha a hallásunkkal kisebb gond támadt, egy természetes fülcsepp gyorsan és hatékonyan segíthet.

Furcsa érzés gyötör, mintha kevésbé hallanál jól mostanában? Lehet, hogy nincs komoly gond, csak valami átmenetileg korlátozza a hallásodat. Nem feltétlenül kell orvoshoz sietni, érdemes először kipróbálni egy igen régóta ismert technikát fülfájás ellen, ez pedig a természetes fülcsepp alkalmazása.

Szicíliában a fokhagyma régóta remek gyógyír, mégpedig a modern kor szinte minden betegségére. A hallás javítása sem marad ki a sorból – amelyre például az alábbi természetes fülcseppet alkalmazzák.

A recept:

Pirítsunk meg néhány fokhagyma gerezdet olívaolajjal. Nyomjuk össze valamennyi fokhagymát erre alkalmas szerkezettel, hogy kinyerjük a levét, és használjuk fel később. Az így elkészített olajból naponta cseppentsünk három-négy cseppet a fülbe, majd tömjük el a fül bejáratát vattapamaccsal.

A természetes fülcsepp úgy működik, hogy a hagyma és a fokhagyma leve – ahogyan ezt évezredek óta az emberek tapasztalják is -, visszaállítja a hallást. Italt szintén lehet készíteni a keverésükkel, nem csupán természetes fülcseppként tudjuk használni. Vegyítsünk össze 30 milliliter fokhagymalevet és 30 milliliter hagymalevet. Más arányban is készíthető, de ez tökéletesen hatékony. Naponta egyszer érdemes fogyasztani.

Napi Doktor 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!