Thor házi interjút adott, egyik fia édesen megtrollkodta

A háromgyerekes Chris Hemsworth élete sem egyszerű a karanténban.

Chris Hemsworth is sokat van otthon mostanság, ami még Thor - azaz a mennydörgés istenének -megszemélyesítőjeként sem könnyű néha. Karanténból adott interjút az ausztrál színész a helyi Tripla M nevű rádiónak április közepén, mely beszélgetésben kitért a soron következő, Extraction című filmjére is.

Pont a Netflixes premiernél tartott, mikor ikerfiai hallhatóan berobbantak az adásba. A hatéves öcsik, Tristan és Sasha mellett egy hétéves nagylánya is van Hemsworth-nek és Elsa Pataky-nak: India Rose, aki jóval visszafogottabban viselkedik.

Na, ezek csak a gyerkőceim a háttérben.

próbálta csitítani családot, míg Luke Darcy riporter kérdéseire válaszolgatott. Az ellenkező hatást érte el: egyik fia úgy döntött, hogy másfél percnél beszáll a beszélgetésbe. Hogy Tristan vagy Sasha az, aki bemosolyog, mielőtt az apja a fülébe súg valamit, az nem derült ki. Látszólag megoldódott a helyzet, ám Chris fél füllel rajtuk volt:

Elnézést, a porontyaim párnacsatáznak a számítógéppel. Srácok, nyugi már – még a végén kilövitek a monitort!

szabadkozik a családfő, miközben állítgatja a komputert.

Darcy megnyugodva fűzte hozzá a jelenethez, hogy

Bejön ez az interjú: itt van Chris, aki bármit megtehet, hisz hollywoodi sztár, irigylésre méltóan él – de ő sem tudja fegyelmezni a gyerekeit.

Április 24-én tűzi műsorára a Netflix az akciódús Extraction-t, teszi hozzá a People.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!