Tovább marakodik Angelina Jolie és Brad Pitt

Szó sincs már bántalmazásról, Pitt viselkedéséről: csakis a pénzről.

A sztárpár 2014-ben házasodott össze és kát évre rá már a válási papírok landoltak a bíróság előtt - igaz, kapcsolatuk ennél hosszabb volt, bár korábban nem látták fontosnak, hogy hivatalossá tegyék. A válás elhúzódásának valódi oka: az évente tízmillió dolláros nagyságrendben kereső színészek házasságuk alatt közös kasszán éltek, őrületes bevételeik teljesen összekeveredtek - most pedig nem tudnak megállapodni a szétválasztáson.

A hírek szerint a legkomolyabb vita a franciaországi pincészet és szőlőbirtok tulajdonlásából alakult ki. A Miraval pincészetet 2011-ben vásárolta meg a pár, akkori áron 60 millió dollárért. Az egyezkedések során most úgy tűnik, arra jutottak, hogy az 500 hektáros szőlészetet gyerekeikre iratják, hogy felnőve ők üzemeltessék azt.

A válást tárgyaló Los Angeles-i bíróság a napokban jóvá hagyta, hogy magánúton próbáljon megegyezésre jutni Jolie és Pitt. Azonban a megegyezés lehetőségét veszélyezteti, hogy Brad Pitt még mindig zabos exére, amiért az gyermekbántalmazással vádolta - minden jel szerint alaptalanul.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!