Trónok Harca - a legdühítőbb hibák

A sasszemű rajongók pedig egyből kiszúrták.

A rajongók egy része a Trónok Harca utolsó évadának újraforgatását követeli, ám nem is annyira maguk az események, hanem a háttér megfelelő kibontásának hiánya az, ami igazán bosszantó. Top idegesítő húzások a GOT nyolcadik évadából - a Nuus gyűjtése.


1. Daenerys őrülete nem lett kibontva

Oké, az rendben van, hogy Dany bekattant, elvégre

A: elég durva dolgokon ment keresztül, ami simán triggere lehet az elme elborulásának.

B: a világ felszabadítását és a diktatúrát csupán egy hajszál választja el egymástól, erre rengeteg példát ismerünk a világtörténelemből. És hát igen, a hatalom megrészegít, egy ponton túl már el is hiszed, hogy te vagy az univerzum megmentője.

C: a sárkányok anyja korábban is cselekedett bosszúból, méghozzá vérszomjas módon, csak akkor elfogadtuk döntését, mert a – szerintünk – gonoszakat büntette meg…. De hát ugyebár, ez erősen nézőpont kérdése.

D: az Őrült Király lánya, és

ebben a sorozatban a vérség kötelez.

Akárhogy is, az, hogy Dany egyik részről a másikra őrül meg, valószínűtlenné teszi az egészet. Ha egy egész részt szántunk a csatára való készülődésnek, kicsivel több játékidőt Dany belső folyamatai is kaphattak volna.

A további, hasonlóan igényes részletességgel elemzett logikai bukfenceken (sárkányok, Arya, Missandei halála stb.) itt töprenghetsz!

Nyitó: Trónok harca - Instagram

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!