Úgy néz ki, ő lesz a következő Batman

Előrehaladott tárgyalások folynak az ügyben.

Batman-film készítése rizikós vállalkozás,

pedig Tim Burton elsőre jól oldotta meg a feladatot. Az ő irányítása alatt Michael Keaton megteremtette a Batman-etalont, utána viszont olyan színészek buktak el a karakterrel, mint Val Kilmer és George Clooney - olvassuk a Nuuson. A rendezői stafétabotot átvevő Joel Schumacher munkájában sem volt köszönet. Christopher Nolan aztán egy új megközelítéssel, Christian Bale főszereplésével

sikerre vitte a Sötét Lovag-trilógiát,

utána viszont Ben Affleck Batmanje újra kudarc lett. A következő Batman-film 2021-ben érkezik, a karmesteri pálca pedig Matt Reeves-hez került, aki a Cloverfielddel vált ismerté, mostanában pedig a Majmok bolygója filmeket rendezte.

Robert Pattinson, az új Bruce Wayne/Batman?(kép: FADEL SENNA / AFP)

A The Batman című készülő filmért

Reeves mint forgatókönyvíró, producer és rendező felel, úgyhogy elég nagy irányában a bizalom, a legfontosabb feladat pedig rögtön az elején a főszereplő megtalálása lesz. A legfrissebb pletykák szerint pedig már meg is van a kiszemeltje, a Vanity Fair szerint ugyanis nagyon közel áll a produkció, hogy megállapodjanak Robert Pattinsonnal. A munkálatok idén nyáron kezdődnek majd.

 
Robert Pattinson a Twilight-sagával robbant be, azóta nem is szerepelt ennyire sikeres filmben, jobbakban viszont igen. Ha Batmanként helytáll, az végre helyére teheti a karrierjét, de nagyon nehéz dolga lesz.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!