Újabb BTS-rekord, minden idők legtöbb YouTube-kommentje ismét a srácoké lett

A k-pop csapat már saját magát taszítgatja le a trónról.

Nyár végén jelent meg a BTS legújabb, angol nyelvű opusa. A Dynamite sem okozott csalódást: egyből nézettségi rekordot hozott. 24 órán belül annyian tekintették meg a videót YouTube-on, mint soha semmit a csatorna történetében eddig.

View this post on Instagram

⠀ #BTS #방탄소년단 #BTS_Dynamite Group Teaser Photo 1

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on

Pár nappal később pedig újabb trófeát akaszthatott le a k-pop hetesfogat: a pasztellszínekben úszó filmecske minden idők legtöbb hozzászólását is kitermelte. Augusztus 21 óta 6,5 millió kommentet helyeztek el a hívek a dal alatt, ami az előző csúcsot képes volt túlszárnyalni.

A korábbi bajnok egyébként szintén az ázsiai kollektíva volt: akkor 6,3 milliónál állt meg a számláló. A 2017-es DNA című tételük tartotta a rekordot, egészen mostanáig. Persze volt élet a koreai fiúcsapat létezése előtt is: méghozzá honfitársuk, PSY hozta a legtöbb hozzászólást még 2012-ben. A Gangnam Style bőven 5 millió fölötti kommentet eredményezett a mért időszakban.

via GIPHY

A Dynamite a listákat is megremegtette: a Billboard Hot 100-on egyből a csúcson nyitott. Erre a bravúrra még dél-koreai előadó nem volt képes.

Mikor ránéztem a toplistára, először azt hittem, rossz oldalt nyitottam meg. Hálás vagyok a többi tagnak, hogy ezt a lécet is megugrottuk. Nagy megtiszteltetés ebben részesnek lennem.

örvendezik Jungkook.

View this post on Instagram

⠀ #BTS #방탄소년단 #BTS_Dynamite Remix Teaser Photo EDM & Acoustic Remix Coming on Aug 24, 1PM(KST) 12AM(EST)

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on

MR is boldog:

Gyakran az egyszerű üzenetek jutnak át. Most merem azt mondani, hogy minden összejött ahhoz, hogy elérhettük ezt a szintet. Baromi szerencsések vagyunk, és megértettem az ezzel járó felelősséget is - ebben a szellemben folytatjuk tovább.

Suga nagy álma, hogy a Grammy Awards színpadán önálló show-t adjanak, emellett pedig saját eszközeikkel küzdenek a COVID-19 visszaszorításán – említi meg a Mashable.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!