Újabb fordulat Johnny Depp perében

A filmsztár visszatámad: nem kevesebb, mint 50 millió dollárt követel volt feleségétől.

Tovább folytatódik Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között húzódó rágalmazási per. Mint ismert: Amber házasságon belüli erőszakkal vádolja volt férjét. A legutóbbi bírósági tárgyaláson azonban – legalábbis Depp ügyvédei szerint – komoly verseget szenvedett el a híreséggel is megerősített, Heard oldalán kűzdő ügyvédcsapat.

Míg Amber azt kérte a bíróságtól, hogy a bizonyítási eljárás során meghallagtott tanuk vallomásait, az ügyben benyújtott iratokat – köztük Amber naplóját – kezeljék zártan, vagyis a nyílvánosság ne ismerhesse meg tartalmukat, addig a bíróság úgy határozott: az azonosításra alkalmas adatokon – például társadalombiztosítási számok – és a személyes naplón kívül semmit nem zár el a közvélemény elől. Amber szerint a nyílvánosság előtt Depp démonizálni akarja őt, ám a bíróság ezt az érvet nem fogadta el.

Ezután meglepő fordulat következet: a Harvey Weinstein-ügyben is főszerepet játszó ügyvéd, Roberta Kaplan közölte: a bírói döntés nyomán elállnak minden, általuk addig felsorakoztatott tanu meghallgatásától.

Johnny Depp ügyvédei a bíróság határozatát és az Amber-csapat reagálását győzelemként ünnepelték. Ez a per szeptember 27-én folytatódik.

Ezzel párhuzamosan Depp rágalmazás miatt perelte be volt feleségét, és kerek 50 millió dollár sérelmi díjat követel tőle.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!