Újabb forduló jöhet Angelina Jolie és Brad Pitt válásában

Pitt nem engedi, hogy a gyerekei világgá menjenek.

A sztárpát válása igencsak hangosra sikerült: volt, amikor családon belüli erőszakkal vádolta a színésznő Pittet, majd újra és újra kellett szabályozni gyermekeik felügyeleti jogát, a vagyonmegosztásról pedig egyáltalán nem született még megállapodás. Angelina Jolie egy interjúban a napokban ismét nekiment exének: Brad Pitt ugyanis nem egyezik bele abba, hogy gyermekeivel Jolie elhagyja az Egyesült Államokat.

“Szeretnék külföldön élni a gyerekekkel, amint betöltik a 18-at” – mesélte a színésznő. “Jelenleg azonban az apjuk közelében kénytelenek élni.” A párnak hat gyermeke van: Maddox, 18 éves; Pax, 15; Zahara, 14; Shiloh, 13; és Knox és Vivienne ikrek, 11.

Maddox már elhagyta az országot, jelenleg a dél-koreai Yonsei Egyetemen tanul, ahol nemrég meglátogatta az anyja. Az örökbefogadott Maddox Kambodzsában született, az országnak Jolie is az állampolgára lett, sőt, épített ott egy házat is.

“Miután eljöttünk, másnap hívtak, mert mókusok költöztek a házba. Kérdezték, hogy kiírtsák-e őket, de azt feleltem: az állatok épp annyira otthon vannak ott, mint mi, ezért békén kell őket hagyni.”

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!