Uncsik a randijaid? Itt a segítség!

A tökéletes randi nemcsak a két félen múlik, hanem azon is, hogy milyen helyszínt választanak randevújukhoz. Jó hírünk van azok számára, akik kifogytak a romantikus vagy a rendhagyó helyszínekből: elindult Magyarország első randihelyszín-ajánló weboldala, a tokeletesrandi.hu.

A projekt megálmodója Pataki Nóra randihelyszín specialista, akinek segítségével könnyen megadhatjuk az első löketet az ismerkedésnek, vagy ha már párkapcsolatban élünk, újabb izgalmas élményekkel gazdagodhatunk.

Pataki Nóra

A frissen indult tokeletesrandi.hu abban segít a szerelmeseknek vagy a jövendőbeli pároknak, hogy olyan randihelyszínt ajánljon nekik, ahol biztosra vehetik, hogy egy újabb szintre emelhetik kapcsolatukat. 

A honlap tulajdonosa Pataki Nóra randihelyszín specialista. A fiatal nő gyerekkora óta imádott másokat meglepni egyedi, kreatív ajándékokkal, később, felnőttkorában pedig már abban is örömmel és nagy fantáziával tudott segíteni barátainak, hogy hova vigyék aktuális párjukat randevúzni. 

„Az egyik barátom például azzal keresett meg, hogy segítsek neki kitalálni, mit vegyen a feleségének a születésnapjára. Mindig jó ötletek vannak a tarsolyomban, általában nagyon meg vannak velem elégedve azok, akik korábban hozzám fordultak” – mesélte Pataki Nóra, innentől pedig már csak egy lépés választotta el attól, hogy a hobbiszintről specialista szintre lépjen, és vállalkozóként ajánljon személyre szabott randihelyszíneket. – „Az egyik barátom, akinek szintén adtam már korábban néhány tippet, kérdezte meg egyszer tőlem, hogy miért nem foglalkozok a randihelyszín-tanácsadással komolyabban, miért nem csinálok egy vállalkozást. Egy érvet sem tudtam felsorakoztatni a tanácsa ellen, úgyhogy bele is vágtam” – beszélt Nóra arról, hogyan született meg a vállalkozása. 

Forrás: Pixabay.com

Nem csak a fiataloknak szól

Nem csak a húszas éveikben járó, első randijukra készülő fiatalok találhatnak hozzájuk illő randihelyszíneket Nóra ajánlásai között. A tokeletesrandi.hu-n az ötvenes-hatvanas éveikben járó, házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok is találhatnak számukra kellemes opciót, hogy feledhetetlen körülmények között ünnepeljék meg a boldogító igenjük kimondását. 

Nóra az egyik legkedvesebb randihelyszín tanácsát is megosztotta velünk, ami annyira sikeresen indította útjára a pár közös jövőjét, hogy azóta is együtt vannak. „Nem mondhatnám, hogy voltak kirívóan extrém kéréseim. Volt egy férfi ügyfelem, akinek egy dunai sétahajózást ajánlottam első randira, ami annyira jól sikerült, hogy azóta már össze is költöztek a párjával.”

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet akár kevés pénzből is csodálatos randit kihozni, kattints a napidoktor.hu cikkére! 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!