Yodát szült a Szikla

Dwayne Johnson aztán igazán tudja, hogy lopja be magát a rajongók szívébe.

A Star Wars franchise legújabb alkotása a Mandalorian című sorozat. Spoilerveszély nélkül annyi elárulható a legújabb szériáról, hogy egy fejvadász és egy apró lény, akit a rajongók jobb híján azonnal elneveztek Baby Yodának, kalandjait meséli el.

Aki esetleg nem akkora rajongó, ahogy azonnal tudja, ki is a “nagy” Yoda: ő volt az Csillagok háborúja alaptrilógiában a főhős, Luke Skywalker tanítómestere, egy apró, zöld, nagyfülű, öreg Jedi mester. Természetesen a sorozatban megjelenő lény nem lehet a nagy Jedi kiskorában, hisz a történet Yoda halála után kezdődik. Annyi biztos: a világ azonnal szívébe zárta a zöld csöppséget.

Olyannyira, hogy Dwayne Johnson, a Szikla, most közösségi oldalán egy olyan fotómontázst osztott meg, amelyen félmeztelenül fekszik egy szülőágyon, tetovált mellei között óvón fogva Baby Yodát. Mindehhez annyi megjegyzést fűzött: “Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, a szeretet és a támogatást. Alig várom, hogy ezt a kis lurkót bemutathassam otthon a testvéreinek.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you all so much for your well wishes, love & support 🖤 Can’t wait to bring this little nugget home to meet his brother @kevinhart4real. Via @complexpop #iamyourfather

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Nos, erre a szülésre megérte várni.

Forrás: Instagram

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!