A héten indul a legmenőbb borfesztiválok egyike, a Vingardium Borliget

Borozni jó koncertekkel, családi programokkal is lehet. (x)

Figyelem, találós kérdés!

Mi az? Bor a főszereplője, mégsem kocsma. Jó a zene, mégsem koncert. Isteni a kaja, mégsem gyorsétterem. Igen, a megoldás: borfesztivál, azok közül is az egyik legjobb, a Vingardium Borliget, egy igazi nagyágyú a mezőnyben.Hármas kombó: bor, koncert, kaja.

Enélkül nincs ütős hétvége. Na, a Vingardiumon minden (is) lesz.

Borból lesz fehér, rozé, vörös – közel negyven pincészet közül választhattok. Mert a rozéfröccsön túl is van élet. És persze lesznek foodtruck-ok, hogy senki ne haljon éhen. Mindez vállalható árakon.  


„Zene nélkül mit érek én?”

A szervezők is tudják, hogy zene nélkül mit sem ér az élet, ezért koncertekben sem lesz hiány. Napközben a jazzesebb, blues-osabb, chill hangulaté a terep, este pedig jönnek az igazi fesztivál zenekarok. Idén is erős a fellépők mezőnye, Blahalouisiana, Péterfy Bori & Love Band, Lóci játszik, Magashegyi Underground.

Idén is lesz kisszínpad! Komolyzene, örömzene, egyszálgitár váltogatják ott egymást.  Szombaton a Budapest Open Mic hozza el nemzetközi csapatát, és a szárnypróbálgató lelkes amatőröktől kezdve, az improvizáló profikig sokan megfordulnak majd a színpadon.

Haverok, buli, Vingardium

Ha nem tudod hogy hogyan menj a fesztiválra, pattanj fel a fesztiválbuszra, hogy már odafelé meglegyen a buli hangulat! Ha nem tudod mikor menj, akkor már érj oda a délutáni chill hangulatra, és maradj estig partyzni! Ha nem tudod mi mindent próbálj ki, akkor a slackline-t, a szabadulószobát és a világító hintákat javasoljuk! Ha nem tudod kivel menj, hívj fel pár havert a telefonodból!

Mindez mikor és hol?

Vingardium Borliget 2019

Időpont: 2019. június 14-15. (péntek-szombat)

Helyszín: Budapest, XVI. Erzsébetliget

A rendezvényre a belépés: INGYENES!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!