Az már nem számít újdonságnak, hogy az elfogyasztott ital hőmérséklete befolyásolja az ízét is. Nincs ez másképp a boroknál sem, de vajon mi a tökéletes hőmérséklete a kedvenc borunknak?
Kis mértékben mindkettő orvosság.
Több bort fogyasztunk a koronavírus-járvány kitörése óta, és jellemzően otthon tesszük ezt – derül ki abból az online kutatásból, amelyet 1309 ember megkérdezésével készített októberben és novemberben az Év Bortermelője díjjal kitüntetett Koch Csaba.
A bőr igényli, de meg is hálálja, ha törődünk vele.
A világ szőlőinek felét fenyegeti a két fokos felmelegedés.
Bőrünk fiatalon tartása érdekében fontos megértenünk, mi okozza annak öregedését.
Több mint divat és szépség.
Kutatók szerint megárthat a sok tengervíz.
Borozni jó koncertekkel, családi programokkal is lehet. (x)
Fény derült a mérsékelt borozás árnyoldalaira.
Tévedésből kapta egy asztaltársaság Manchesterben