SPOILER, Chris Hemsworth Netflixes sorozatán nem alszol be

Jackie Chan és Van Damme is bólogatna az akciók láttán.

A kortárs akciófilm műfaját újradefiniálja Chris Hemsworth új, Netflixes sorozata. Thor most zsoldos katonaként üt-vág, és az élmény frissessége a VHS-korszak nagy dobásait idézi fel.

View this post on Instagram

🤯🤯🤯

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm) on

Steven Seagal, Jackie Chan és Van Damme is megirigyelné a kigyúrt ausztrál színészt, aki mai környezetben áll helyt. A pörgős jelenetekről a rendező, Sam Hargrave gondoskodik…

…aki folyt már bele Marveles történetekbe is. Akkor akciók koordinálását bízták rá, de a Deadpool 2, a Suicide Squad és az Atomic Blonde is magán viseli a filmes keze nyomát.

View this post on Instagram

get a kick out of this: EXTRACTION director Sam Hargrave was the stunt coordinator on ATOMIC BLONDE

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm) on

Legyen szó ázsiai harcművészetekről, késes küzdelemről, lövöldözésről, autós hajszáról vagy éppen kardozásról – mindent tálcán szállít az Extraction. A sok, látványos mini-csata feszes történetté áll össze, amit a lebilincselő koreográfia tesz emlékezetessé.

SPOILER

Tyler Rake (Hemsworth) igazi harcos, akinek babakék szemében olykor családi trauma villan fel. Egy bangladesi drogbárót kell móresre tanítania, aki az indiai versenytárs gyerekét rabolta el. A fiától megfosztott dealer magánhadsereget bérel, élen az iszákos ausztrállal.

View this post on Instagram

@ChrisHemsworth and EXTRACTION director @thesamhargrave break down the magic behind the stunts in this wild fight scene

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm) on

Az egzotikus helyszíneken akár a Mission Impossible vagy a Bourne-sorozat is játszódhatna; Hemsworth és Rudhraksh Jaiswal közt pedig csak úgy szikrázik a levegő. Mikor slow-motion, mikor gyorsított felvételek adagolják a cselekményt, és a furcsa kamera-szögek is fokozzák az izgalmakat. Sallangmentes a történet és gyilkos a tempó, akárcsak a John Wick legszebb pillanataiban, teszi hozzá az Uproxx.

View this post on Instagram

@chrishemsworth says EXTRACTION is the most intense physical work he’s done for a movie. here’s proof in case you need it!

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!