Colin Kaepernick dokumentumfilmesnek áll, le is szerződött a Disney-vel

Kizárólagos megállapodás született a stúdióval.

Colin Kaepernick hosszú utat tett meg: a San Francisco 49ers letérdelő játékosából civil jogi aktivista lett, és most dokumentumfilmesnek csapott fel. Tévésorozat készül, melyben az ex-irányító saját produkciós cége, a Ra Vision Media is részt vállalt, és a Walt Disney le is csapott a projektre.

View this post on Instagram

Now more than ever, we are one team. #PlayInside #PlayForTheWorld #StaySafe

A post shared by colin kaepernick (@kaepernick7) on

Július 6-án egyeztek meg abban, hogy olyan történeteket fognak elmesélni, melyekben a rassz kérdései, a társadalmi igazságtalanságok és a jogosság igénye is teret kap. A bevont rendezők és a producerek színesbőrűek lesznek, illetve több egység - Walt Disney Television, ESPN, Hulu, Pixar és a sport-specialista The Undefeated – is részt vállal a munkálatokban. Ez utóbbi ágazattal fog Kaepernick szorosan együttműködni:

Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem ezt a történelmi jelentőségű projektet, mely a Disney minden platformját érinti. Színesbőrű rendezők, alkotók, történetmesélők és producerek kapnak lehetőséget felemelkedni és inspirálni a fiatalságot, a maguk hiteles látásmódjával. Alig várom, hogy bemutassuk az életem történetéről szóló doku-sorozatot, illetve a többi, kultúrát felrázó projektet, amiken ügyködünk!

idézi a Variety a 32 éves hírességet.

View this post on Instagram

A post shared by colin kaepernick (@kaepernick7) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!