Daisy Ridley szőkén, plusz Tom Holland és Nick Jonas – egy bizarr sci-fiben?

Sztárokkal tűzdelt, különös mozi érkezik 2021-ben.

Daisy Ridley, Tom Holland és Nick Jonas is látható egy előzetesben, mely november 19-én jelent meg. A film címe Chaos Walking, mely Patrick Ness könyv-trilógiájára épül.

A Star Wars jedi-lánya itt is különleges szerepet fog betölteni: egyedüli nőként bukkan fel egy, csak férfiak lakta világban. A pasik ráadásul hallják - és olykor látják is - egymás gondolatait. Ebbe a a kolóniába csöppen a szőke Viola, akinek Todd Hewitt (Holland) egyszerre örül és frászt is kap tőle: ugyanis korábban nem találkozott még az ellenkző nemmel. A lány védelmezője lesz, és egy veszélyes kaland kezdődik el – a szőrmebundás Mads Mikkelsen karjaiba is futnak.

Zajnak hívjuk azt, hogy a bolygón minden nyilvánvaló lesz, ami csak az eszünkbe jut.

Mikor Viola rákérdez, hogy hová lett a másik nem, azt a szörnyű választ kapja, hogy

Mindannyian meghaltak.

Egy másik jelenetben Nick Jonas karaktere figyelmezteti Toddot, hogy vigyázzon a saját Zajával – erre egy, képzeletbeli hatalmas kígyó jelenik meg fenygetően.

Az Edge of Tomorrow rendezője, Doug Liman vezényli a stábot, melybe Demián Bichir, Cynthia Erivo, Kurt Sutter és David Oyelowo is tartozik. A Lionsgate jó tíz éve készíti már elő ezt a sci-fit: a forgatást 2017-ben el is kezdték, ám nem voltak elégedettek az eredménnyel. A 2019-es bemutató is csúszik: 2021-re ígérik a premiert, teszi hozzá a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!