SPOILER, Daisy Ridley elárulta, hogy Rey lehetett volna akár Obi-Wan-gyerek is!

JJ Abrams jól megkavarta a Star Wars rokoni szálait.

JJ Abrams alaposan megkeverte a kártyákat, és vélhetően sokan meglepődtek az utóbbi Star Wars-trilógia lezárásán.

via GIPHY

A Star Wars: Episode IX: The Rise Of Skywalker felemás fogadtatást kapott; kérdés, hogy ha más rokoni szálakra derült volna fény, az jobban megelégítette volna a rajongókat?

SPOILER

Palpatine császárt, azaz Darth Sidioust mint nagypapát nem csak Rey-nek volt nehéz lenyelnie. Hogy a jedi-tanonc árva lány ereiben milyen vér csörgedezik, az nem volt még az űropera alkotói számára sem mindig egyértelmű.

Most Daisy Ridley a Jimmy Kimmel Live-ban, Josh Gad vendég-műsorvezető kérdésére adott egy meredek választ: végig tisztában-e volt a lány azzal, hogy ő Palpatine unokáját alakítja? Kiderült, hogy egy ponton jó eséllyel akár Rey Kenobi is lehetett volna:

Még az elején eljátszottunk a gondolattal, hogy az Obi-Wan-szál fog megvalósulni, majd az jött, hogy ne legyen közöm inkább hozzá. Majd elkezdtük a IX. epizód munkálatait, mire JJ rám bökött: legyen Palpatine-unoka! Engem lenyűgözött az ötlet. Bár két hét után elbizonytalanodott, akárcsak én: tényleg ez lenne a megfelelő válasz?

meséli a 28 éves brit színésznő. Ezzel a Twitter népe is így van: a Rey Kenobi-téma hamar fel is szikrázott a felületen:

Gad-ban felötlött a logikus kérdés, miszerint ki lehetett az a nő, aki képes volt kihordani a rettenetes Császár magzatát.

View this post on Instagram

A post shared by Daisy Ridley (@daisyridley) on

A nagymamád is benne volt esetleg a forgatókönyvben?

idézi a 39 éves komikust a Mashable.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!