Érdekességek a női orgazmusról

Az orgazmus névvel lehet illethető ingerfélék száma 20-25-re becsülhető. 

Az orgazmus során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be. Testi szinten a fokozott verítékezés, pulzusszám növekedés, mellbimbó megmerevedés, az izmok megfeszülése, sajátos hangeffektusok. Talán ez utóbbi aspektus a legismertebb és a legalapvetőbb. Lelki szinten felszabadultság, eufória, egyfajta katarzis élmény jellemzi az orgazmus folyamatát.


Aki spirituális szinten is képes az orgazmusra, az az ígéret szerint a gyönyörök csúcsát fogja elérni, mivel az univerzummal egyesülve szabadon áramoltatja és irányítja a szexuális energiákat maga és partnere között, permanens extázisban. Szóval ha a fenti értelemben beszélünk az orgazmusról, akkor az a legelképesztőbb formákban is elérhetővé válik a kísérletező nő számára. Van, aki egyszerű fizikai eszközöket vet be, mint a zuhany vagy a vibrátor. Létrejöhet az agy stimulálásával, amely emlékezés vagy meditáció révén alakul ki. Extrém esetek is léteznek:  valaki például a kisujja fülbe dugásával ér el kellemes vibrációkat, sőt olyan is akad, aki térdkalácsa ropogtatása révén éli meg ugyanezt.

A nő is ejakulál

A köztudat tartogat félreértéseket ebben a témában. Így például elterjedt az a nézet, hogy az ejakuláció csak a férfiaknál előforduló jelenség. Ez kétszeresen is elhibázott kijelentés. Egyrészt a nőknél is van ilyen tapasztalat. A misztikus G-pont ingerlése során szabadul fel olyan váladék, ami a hüvelyből lövell ki, és ami a vizelethez hasonlít leginkább. Mennyisége egészen meglepő is lehet, akár egy-két deci is. Az pedig pláne nem ismert tény, hogy a férfiaknál is előfordulhat orgazmus magömlés nélkül. Van, akinél ez tanult módszer, van, akinél lelki problémák következménye.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!