Ezt tedd, ha úgy érzed, nincs fény az alagút végén!

Nehéz idők járnak, minden csillagjegynek fel van adva a lecke, de van kiút.

Kos 


Ha úgy érzed, az egész világ ellened van, emlékezz, hogy harcra születtél. Uralkodó bolygód a Mars, és ez a harcias őserő uralja minden cselekedetedet.


Bika


Ne hagyd, hogy a büszkeséged és a makacsságod miatt olyan lehetőségektől is eless, amik amúgy jó irányba változtathatnák az életedet. Remek csapat van körülötted, akik segítenek. 


Ikrek


Nehéz időszakban az Ikrek abban bízik, hogy a tíz barát, akinek a lelkét kiöntötte, segít majd a megoldásban. Most viszont emlékezz: a válasz igazából belül van!


Rák


Most azt hiszed, hogy a falak, amiket építettél magad köré, megvédenek majd minden vihartól, de ez nem így van: lelked elzárása saját börtönöd. Nyílj meg annak, akit érdemesnek érzel rá. 


 Oroszlán


Jelenleg mindent megtennél azért, hogy sikeres és elismert legyél a magad területén, pedig a horoszkóp abba az irányba mutat, hogy végre húzódj vissza, figyelj befelé, a valós igényeidre.


Szűz 


Az utóbbi időben túlpörögted a saját problémáidat, és bolhából is elefántot csináltál. Lassan már mindenben fenyegető veszélyt látsz, de ez kognitív torzítás csupán. Igen, a helyzet komoly, de nem válságos.


Mérleg 


A kezdődő depresszió legjobb ellenszere sokszor önmagunk kényeztetése, valódi belső igényeink figyelembevétele. A leginkább az a bölcs, ha legalább esténként mini wellness-központtá változtatod most a fürdőszobádat: gyertya, füstölő, fürdősó, relaxációs zene, mély meditáció.


Skorpió


Eljött az ideje, hogy most már ne fojtsd magadba az érzelmeidet. Engedd ki mindazt, ami felgyülemlett benned, hogy ne csak hisztérikus kirohanások keretében robbanjon a bomba, ha már nem bírod tovább. 


Nyilas 


Ha úgy érzed, hogy az ajtók sorra bezárulnak körülötted, ideje kitörnöd… ezúttal persze lelki értelemben. Milyen új lehetőségeid vannak? Ahol Isten becsuk egy ajtót, ott kinyit hármat helyette.


Bak


A munkamániás Bak számára ez remek időszak arra, hogy átgondolja, miért, kiért dolgozik. Emlékezz: minden belőled, a te középpontodból indul ki. Ha te nem vagy boldog, mást sem tudsz azzá tenni.


Vízöntő


Most minden reménytelennek tűnik, nem jönnek a korszakalkotó ötletek sem. Pedig a Vízöntő igazi kreatív ember, akinek a leginkább akkor jönnek a jó ötletei, ha új ingerek érik. Mi az, amiből most meríthetsz? Filozofálj a barátokkal egy pohár sör mellett videochaten. 


Halak


A Halak hajlik a kétségbeesésre, a pánikra, de ha helyzet van, képes végül összeszedni magát. Áss mélyre magadban, hogy megtaláld az igazi belső erődet, és emlékezz arra, mennyi nehéz helyzetből álltál már talpra eddig is.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/darkworkx-1664300/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!