Ezek az intő jelei, ha egy viszony a végét járja

Vajon szeret még téged a párod? Íme, néhány, nem túl biztató jel.

Párkapcsolatunk jövője felett sötét fellegek gyülekeznek? Lássuk, szeret-e még bennünket a párunk! Ha ezeket a jeleket látod, az sajnos nem túl biztató…

Szomorú dolog, amikor amikor azt érezzük: valami megváltozott a párkapcsolatunkban, a kedves már nem olyan, mint korábban, megmagyarázni azonban nem tudjuk a dolgot. Ha tudni szeretnénk, vajon a viselkedése azt jelenti-e, hogy közeleg a kapcsolat vége, figyeljük az alábbi lehangoló jeleket:

Már nem részesít különleges bánásmódban

Ha a pasi már érzi szükségesnek, hogy férfi szerepét előretolja a párkapcsolatban, hanem teljesen egyenrangúvá válik, az annak a jele, hogy már nem szeretné kifejezni rajongását, megszűnik részéről a különleges bánásmód. Ez figyelmeztető jel: nem foglalkoztatjuk igazán őt, nem gondol már úgy ránk, mint fontos személyre az életében.

Zavaró szokásaink nem zavarják már

Érdekes módját választják a férfiak olykor annak, hogy kimutassák, nem érdekli igazán őket a nő. Ha észrevesszük, hogy a párunkat már nem zavarják bosszantó szokásaink (amiért esetleg régebben mindig szólt), az világos jele annak, hogy nem ég olyan lánggal az a szerelem, sőt. A párunkban felmerült a szakítás gondolata. Az érdektelenség az egyik legrosszabb tényező, ami kukába teheti a kapcsolatot.

Már nem hív édesnek

Feltűnő jel, ha a párunk már nem szólít édesnek, szívemnek, drágámnak. Vészjelnek is vehetjük, mivel arról árulkodik, hogy érzései megszűntek irányunkban…Ezzel a “trükkel” a férfi egyértelművé teszi, már nem szerelmes.

A cikk itt folytatódik!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!