Gigi Hadid elárulta, miért nem veri nagydobra, hogy kismama

Jó okkal kezeli visszafogottan az első várandósságát a modell.

Gigi Hadid titokban éppen nem tartja, ám egyáltalán nem viszi túlzásba a babavárásról való híradást. Zayn Malik gyermekét hordja a szíve alatt a topmodell, aki szerint vannak ennél fontosabb dolgok is a világban.

A 25 éves szépség július 15-én, Instagram Live formájában fejtette ki, mi az, ami szerinte nagyobb érdeklődésre tarthatna számot az ő domborodó pocakjánál.

Itt van például a V Magazine Gigi Journal második példánya, illetve a világban zajló koronavírus-járvány és a Black Lives Matter mozgalom, ami biztosan több figyelmet érdemel a hasikójánál.

View this post on Instagram

🤰👶 @gigihadid #gigihadid #zaynmalik Follow @zi.gi_news__ for more

A post shared by zi.gi_news__ (@zi.gi_news__) on

Hálás vagyok az összes pozitív megjegyzésért és kérdésért; mindenkivel tudatom, hogy jól vagyunk, épek és egészségesek. Persze néhány embert zavar, miért nem osztok meg többet az állapotomról, ám úgy látom, nálam lényegesebb téma most a vírus kérdése.

Szerinte elég az is, ha csak a család és a barátok számára kommunikálja, mi minden történik vele.

Sokan vesztették életüket a vírus következtében, aztán áttevődött a fókusz a feketék mozgalmára. Szerintem a közösségi oldalak feladata pontosan ebben kell, hogy kicsúcsosodjon. A hozzám közel állókat persze elárasztottam cuki pocakos fotókkal, és alaposan dokumentálom is a babavárást.

Azt ígéri, hogy fog közzé is tenni ilyen tartalmakat, de egyelőre nem érzi kényszerét annak, hogy naponta posztoljon magáról. A Harpers Bazaar szerint egyszerűen csak élvezi azt, ahogyan zajlik a terhessége.

View this post on Instagram

last night 🧚‍♂️🧚‍♂️ @patrickta files 🧚‍♂️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!