Hoppá, Gigi Hadid babát vár és már a nemét is megüzente?

A karantén-szülinap sokatmondóra sikerült!

Felgyorsulni látszanak az események Gigi Hadid és Zayn Malik 2015 óta tartó, se veled-se nélküled kapcsolatában: a topmodell babát várna?

A minap ünnepelte az amerikai szépség a 25. születésnapját, és a karantén-zsúr úgy tűnik, hogy többről is szólt, mint amit elsőre gondolnánk.

View this post on Instagram

Happy 25th Birthday sister!!!!! @gigihadid I love you so ❤️🥯❤️

A post shared by Leah McCarthy (@leahmccarthy) on

Április 28-án kelt híre annak, hogy az idősebb Hadid-lány terhes, és az apuka az újra összeálló brit csapat, a One Direction egyik énekese. Az egykori X-Factoros fiúzenekarból még Niall Horan és Harry Styles nem vált eddig szülővé.

Az éjszakába nyúló szülinapozáson mintha már a csöppség nemét is kinyilvánította volna a párocska, akik hivatalosan még meg sem erősítették a gólyahírt.

A Pennsylvania-ban található családi farmra vonultak vissza, ahol a kijárási korlátozások miatt Gigi hasonlóan híres húga, Bella is meghúzza magát.

Szemfüles rajongók a zsúron látható lufikból vontak le messzemenő követeztetéseket:

Kék és rózsaszín léggömbök is voltak, ám mikor Zayn és Gigi együtt pózol, akkor már csak egy kék lufi látszik. Esküdni mernék, hogy kisfiút vár!

Mást a bébicápás ajándék és egy, Bella által kitakart felirat ejtett gondolkodóba.

Van, aki máris felvázolja a születendő gyermek pedigréjét:

Gigi az anyukám, és Zayn az apukám. A keresztapáim a One Direction-tagok, az egyik nagynénim Dua Lipa, a másik Bella Hadid. Atyaég, micsoda erők!

Az avokádó nagyságot talán ha elérte mostanra ez a bébi, és máris jobb esélyei vannak az élethez, mint legtöbbünknek – töpreng a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!