Ha imádsz utazni, ezt az 4 vloggert kövesd!

Sokan készítenek utazó videókat, de mi úgy gondoljuk, ez a 4 vlogger az abszolút élmezőnyben van. Imádni fogod őket.

A sorrend véletlenszerű, nem rangsort jelent:

1. Drew Binsky

Hat éve járja a világot megállás nélkül a 27 éves arizónai srác. Mottója, hogy a világ összes országát végigjárja, már csak hat van hátra. Rövid, frappáns, de cseppet sem felületes videók. Ne hagyd ki őket. Külön sorozata van arról, 10 dollár mire elég a világ különböző tájain, és tőle tudod meg, mik a legolcsóbb, legbarátságosabb, legdrágább, legpiszkosabb, legbiztonságosabb stb. városok is.

2. Benjamin Rich, alias Bald and Bankrupt

Bald and Bankrupt, a 40-es brit fickó "szakterülete" a volt Szovjetunió tagországai, a Balkán, Kelet-Európa és India. Neki vannak a Youtube-on a legizgalmasabb Csernobil videói helyi lakosokkal a zónán belül, főként a fehérorosz részről.

3. Eva zu Beck

A fiatal lengyel nő egyedül utazik, olyan durva helyekre is, mint Szaúd-Arábia, Szíria háború sújtotta területei vagy Palesztina. Összebarátkozik a helyiekkel, és mindent megmutat, ami a hagyományos utazás videókban aligha kaphatna helyet.

4. Suzi Cruz

Az amerikai utazó vlogger nem annyira az országokat, államokat vagy városokat mutatja be, mit inkább a lakókocsis életet és mindennapokat: mert hogy hosszú évek óta Volkswagen T3-as kisbuszában él. Főz, fürdik és tüzet is gyújt ha kell, mindezt teszi zseniális humorral.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!