Hoppá, a Star Trek dokija szerepelt a Skywalker korá-ban?!

Ha Daniel Craig cameo-zhatott a Star Wars-ban, akkor Karl Urban miért ne tette volna?

Nem csak Daniel Craignek adatott meg a történelmi lehetőség, de a rebootolt Űrszekerek cinikus dokija is szerepelhetett a Star Wars egyik epizódjában. A Dr. James “Bones” McCoy-t alakító Karl Urban abban a messzi-messzi galaxisban is futott egy kört.

Jelenleg az Amazon Prime The Boys című drámasorozatában domborít az új-zélandi származású színész, aki a minap elárult olyasmit is, amit a leglelkesebb Star Wars-rajongók sem tudhattak. A Skywalker kora bizony tartalmaz egy olyan jelenetet, amiben a 48 éves művész is aktívan részt vett.

View this post on Instagram

doing something productive ? Yeah nah

A post shared by Karl Urban (@karlurban) on

Míg a leköszönő James Bond az Az ébredő Erő-t támogatta meg, addig Urban a saga legutóbbi részében bukkan fel. Ám a stáblistára nem került fel a neve, amit nagyon nem is bán: épp elég örömmel töltötte el az, hogy J.J. Abrams a fejébe húzott egy ikonikus sisakot.

via GIPHY

Hogy melyik az a szakasz, ahol „láthatjuk” – nem más, mint mikor Kylo Ren újra találkozik a lovagjaival, akik a parancsnoki hajó fedélzetére lépnek. Urban szöveges részt is kapott, így könnyebb beazonosítanunk:

Az én hangom hallatszik, mikor elhangzik az, hogy: Ren Lovagjai. Ekkor sétál Kylo a folyosón két rohamosztagossal. Az egyik kísérője vagyok én.

nyilatkozta nemrégiben. Persze némi átjárás van a stábok közt: Simon Pegg az Ébredő erő-ben Unkar Plutt-ként alakított emlékezeteset, de az 50 éves angol színész a Boys-ban is előkerül, említi meg az Uproxx.

View this post on Instagram

I see a lot of you lusting after the Supes and...let this be a warning to you 🙃

A post shared by The Boys (@theboystv) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!