Hoppá, Courteney Cox is visszatér a Sikoly 5-ben?

Exférje, David Arquette és Neve Camplbell mellé, jöhet?

Wes Craven öröksége jó kezekben van: a 2015-ben elhunyt rendezőzseni Sikolya tovább él. Az ötödik részhez újabb nagy név csatlakozik: a minap Courteney Cox jelentette be, hogy ismét Gale Weathers bőrébe bújik.

Szintén a fedélzeten van már korábbi férje, David Arquette, azaz Dewey Riley megszemélyesítője. De Neve Camplbell is jó séllyel részt fog venni a munkálatokban: szívesen alakítaná ismét Sidney Prescottot a 46 éves kanadai színésznő.

Az 56 éves Cox Instagramon jelentette be, hogy kötélnek állt. A posztjából a híres fehér szellem-maszk mered ránk:

Alig várom, hogy újra lássam ezt az arcot.

írta a kis klip alá. A Radio Silence Productions közleményében hozzáteszi, hogy libabőrös élmény visszahozni az ikonikus Gale Weathers-t. Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezi majd a folytatást, mely az öt éve elhunyt direktornak állít emléket. Kevin Williamson – az első két film írója – ezúttal executive producerként szállt be, a történetet pedig James Vanderbilt (Zodiac) és Guy Busick (Ready or Not) szövi.

Annyira izgulok, hogy ismét Dewey-t játszhatom, és megint egyesül a Sikoly-család. Az életem meghatározó része ez a franchise, és most méltó tiszteletet adunk Craven örökségének.

lelkesedik a 48 éves Arquette.

via GIPHY

Campbell is tárgyalgat már a visszatéréséről; tetszik neki, hogy az eredeti rendezőt mennyire nagy becsben tartja a stáb. A Toofab szerint még idén elindulhat a forgatás, ha minden jól megy.

View this post on Instagram

@screammovies @spyglassmediagr @paramountpics

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!