Hoppá, Emilia Clarke lett a Clinique arca

A kozmetikai cég Híres Nagykövete a Sárkányok Anyja lett, első ezen a néven.

Az elmúlt tíz évben Emilia Clarke arcát a Trónok harcával kapcsoltuk össze. 2020-ban viszont egy új minőséget kapnak a brit színésznő vonásai: megjelenésével egy jónevű amerikai céget fog képviselni.

View this post on Instagram

Well, what a day to wake up with nothing and still feel love... These magnificent SUSTAINABLY MADE, baby soft, very flattering, good for cuddling, masterfully crafted hoodies, jumpers and t-shirts are on sale for my beloved charity @sameyouorg designed by the one the only @gommie_poem my life long homie, along with the equally brilliant and supremely talented @benchallen. My hero’s. I am so proud of what we are making, I am so proud of who we will help, and I am hell bent on making that happen, here’s to us all feeling better. I am also beginning today with an idea that these little babies will make for BANGING christmas gifts! Full to the brim of love. #thisiswhatbraininjurylookslike @sameyouorg @gommie_poem @benchallen #hope #🙏🏻 #❤️ Link in bio to buy one of these beauties ☃️❤️

A post shared by @ emilia_clarke on

A Clinique Híres Arca lett - első ezen a néven:

Izgalommal társulok a Clinique-hez, ugyanis remek cégnek tartom. Kiállta az idő próbáját: modern, univerzális, innovatív, fiatal és érett is tud egyszerre lenni, egyszóval: önazonos.

nyilatkozta még decemberben a színésznő, akinek az elveivel nem egyezik ez a partnerség, sőt...

A pozitív testképet hirdető vállalat tetszik az Instagram filtereket ellenző művésznek. A természetesség és önmagunk felvállalása fontos, ezért is áll bele a bőr hidratálását megújító márka következő kampányába.

A Dramatically Different Moisturising BB-Gel jelentőségét fogja hangsúlyozni Clarke: mely termékbe a hialuronsav és a glicerin mellé színfokozó pigmenteket is csomagol a gyártó. Ez bizony jobb színben tünteti majd fel az arcbőrt:

Annyira bevált, hogy akár ingyen is reklámoznám. Őszintén el vagyok szállva tőle! A pigment tartalma miatt a lusta csajok sminkjének is jó, ráadásul lágy és természetes termék.

áradozik a híresség, aki bevallása szerint naponta használja a BB-Gélt.

Ha fáradt vagyok, vagy ideges, akkor az meglátszik a bőrömön is. Nem pattanásos leszek, de kipirul és kiszárad a homlokom. Ez jel arra, hogy lelassuljak. Nagyon várom az új évtizedet, sok boldogságot szeretnék megélni. Igazi, tiszta örömöket. Sok nevetést és vidámságot, és semmi kamuzást.

idézi a Popsugar.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!