Hoppá, Robert Pattinson is Oscar-esélyes?

The Lighthouse a fekete-fehér horror címe, ami október 18-án érkezik.

The Lighthouse címmel borzolja majd október végefelé a kedélyeket Willem Dafoe és Robert Pattinson, akik közül az utóbbi művész Oscar-várományosnak tűnik.

A brit színész lesz egyébként a legújabb Batman, aki februárban neki fog feszülni a friss Joker-film főhősének a 92. ceremónián. Martin Scorsese ezt nem látta jönni – a szuperhős-mozik és filmművészeti nagyságok ilyen mértékű keveredésére pedig egyre több a példa.

View this post on Instagram

Robert pattinson or Batman? . . . . . #twilight #robertpattinson #batmanmovies #edwardcullen

A post shared by Passion Twilight love Selena (@passion_boxing_wrestling) on

A 44 éves Joaquin Phoenix és a 33 éves Pattinson csaphat össze az aranyszobrocskáért, illetve Robert De Niro is versenyben van, a Scorsese-féle The Irishman révén. Hogy a rendező nagyság Marvel-ellenes kirohanása teljes legyen, már csak a Bosszúállók hőse, Robert Downey Jr. hiányzik a mezőnyből, hogy elhappolja az Oscart, Vasemberként nyújtott drámai alakításával.

View this post on Instagram

Get tickets now at link in bio. #JokerMovie

A post shared by Joker Movie (@jokermovie) on

Pattinson az Alkonyat-filmektől nagy utat tett meg az Akadémiáig, és most férfi főszereplőként jelölhetik a legrangosabb filmes díjra. Az egykori Pókember-ellenlábas, Dafoe pedig mellékszereplőként méretteti meg magát.

via GIPHY

2019-ben nem volt hiány erős alakításokból: Leonardo DiCaprio a Once Upon A Time In Hollywoodban, Adam Driver a Marriage Story-ban, míg Adam Sandler az Uncut Gemsben domborított, emlékeztet az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!