Júniusra is lőttek a Broadway-nek

Pedig csak egy hónap szünetet tervezett a zenés színház fellegvára.

Még egy hónappal meg kell hosszabbítani a Broadway-t érintő zárva tartást. Úgy tervezte a színházi élet szíve, hogy csak egy hónapra áll le az élet, de június 7-ig mindenképpen szüneteltetni kell az itteni intézmények a működést.

View this post on Instagram

In accordance with guidelines from the Centers for Disease Control (CDC) and under the continued direction of Governor Andrew Cuomo, Broadway shows in New York City will extend the current suspension of all performances through June 7, 2020. “Our top priority continues to be the health and well-being of Broadway theatregoers and the thousands of people who work in the theatre industry every day, including actors, musicians, stagehands, ushers, and many other dedicated professionals.” said Charlotte St. Martin, President of the Broadway League. “Broadway will always be at the very heart of the Big Apple, and we join with artists, theatre professionals, and fans in looking forward to the time when we can once again experience live theatre together.”

A post shared by The Broadway League (@broadwayleague) on

A Broadway League már április 13-án szeretett volna munkához látni, ám New York továbbra is a koronavírus gócpontja. Van, aki még a nyár elejére tervezett nyitást sem látja reálisnak: talán júliusra, de inkább szeptember hónapra rendeződhet annyira a helyzet.

Így Martin McDonagh darabját, a Hangmen-t, illetve a Who’s Afraid of Virginia Woolf? című Laurie Metcalf-előadást sem mostanában állítják színpadra. A Tony-díjak sorsa is bizonytalanná vált: a szakmai gála is júniusban lett volna esedékes. Lehet, hogy 2020-ban virtuális verzióban fog lezajlani az ünnepség?

Továbbra is a színházba járók és a dolgozóink egészségét tartjuk szem előtt. A Nagy Alma szívében helyezkedünk el, és alig várjuk több ezren, hogy ismét átélhessük a színház varázsát.

idézi Charlotte St. Martint, a Liga elnökét a Variety.

View this post on Instagram

Congrats to @chicagomusical on 23 years on Broadway! Keep razzle dazzling 'em!

A post shared by The Broadway League (@broadwayleague) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!