Kanye West végre bejelentette, istenhitre jutott

Október 12-én, egy washingtoni partin vallotta meg a rapper, hogy keresztény lett.

Már egy ideje lehetett sejteni, hogy Kanye West a vallás felé fordult, és spiritualitásának október 12-én újabb jelét adta. A 42 éves rapper kimondta, hogy keresztény hitre jutott, miközben hétvégén egy meglepetés partit tartott Washingtonban.

View this post on Instagram

Night at the museum in Japan @teamlab_borderless

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A Howard Egyetemen lehetett belehallgatni a legfrissebb albumába, melynek Jesus Is King lett a címe. A dalok közt említette meg Kim Kardashian férje, hogy megtért: igazából erről szóltak Sunday Service nevű alkalmai is, illetve az új lemez is egyértelműen ezt jelzi.

Tudnotok kell, hogy nem azért jöttem, hogy szórakoztassak. Hanem hogy az evangéliumot hirdessem. Idén tértem meg, még friss hívőnek számítok. Ezért elnézést kérek, ha valamit nem jól fogalmaznék meg.

View this post on Instagram

🙏🏼 🕯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A dicsőítő vasárnap reggelek kapcsán már sejthettük, hogy a hit felé fordult, ám kimondani eddig még nem mondta ki ezt a korábban mentális gondokkal küzdő híresség. Az egyik dalban Kenny G-szerű szaxofonfutamot hallani:

via GIPHY

a népszerű fúvóst bérelte fel Valentin-napi szerenádra idén a rapper, így előfordulhat, hogy a 63 éves muzsikussal további együttműködésre is sor került. A vasárnapi zárvatartásról is szól egy szerzemény, méltatván, hogy a hetedik napot pihenőnek tartja egy csirkés étteremlánc.

View this post on Instagram

Baptism

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Neje nemrég Örményországban keresztelkedett meg, tradicionális bemerítkezéssel, és gyermekeik is hasonló szertartásban részesültek. West 2018-ban hozta ki Ye című albumát, de hogy a friss anyag mikor jelenik meg, azt még a Daily Mail sem tudja.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!