Lizzo a videópartijával megmutatta, hogyan kell Beyonce új műsorát nézni

A 32 éves énekesnő mindenkit leiskolázott a fullos vendéglátással.

Ha Beyonce előáll valamivel, abból általában internet-történeti pillanat lesz. Nem volt ez másként a Black Is King című zenés anyag esetében sem: a Disney+ csatornán robbant a káprázatos új tartalom.

View this post on Instagram

link in bio

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A rajongók számos módját ejtették meg az ünneplésnek, de a legpöpecebb bizony Lizzo videópartija lehetett. Az énekesnő a saját kulisszái mögé is bevezette az érdeklődőket - méghozzá Instagram Story-ja segítségével.

View this post on Instagram

When they say ‘ima star’ this is what they mean.. @quinnwilsonn

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

A 32 éves sztár nagyon felkészült a fiestának is beillő alkalomra: vörös szőnyeg helyett stílusosan sziporkázó feketét gurított. A házát telepakolta finom rágcsálnivalókkal: chips, fahéjas csiga, krumplis és sajtos finomságok várták a mozizókat.

De a vegánokról sem feletkezett meg: húsmentes (!) csirkés-szalonnás szendvicsekel kínálta a tisztán étkezőket. Még egy torzót (a díva tangás hátsója) formázó szobrot is állíttatott:

Mit tenne Beyonce?

táblácskával. A Black Is King című zenés anyagról maga a 38 éves, huszonnégyszeres Grammy-díjas alkotó a Good Morning America című műsorban nyilatkozott így:

Zenébe, táncba, természeti képekbe, nyers, új tehetségbe csomagoltuk az üzenetet. Az egész a hátsó udvaromon kezdődött, ahonnan eljutottunk Johannesburgba, Ghánába, majd London érintésével Belgiumba, és vissza a Grand Canyonba. Egy igazi utazás volt, ahogyan összehoztuk ezt a filmet, ami remélem, hogy új tartalommal tölti fel a fekete szót. Számomra ez a kifejezés az inspiráció, a szeretet, az erő és a szépség maga. Hogy ’király’, az pedig annyit tesz, hogy fejedelmi: gazdag története van, mind a távlatát, mind az eredetét tekintve.

idézi az Uproxx Jay-Z nejét.

View this post on Instagram

BIGGER. #BlackIsKing, a new visual album from @Beyonce, is now streaming on #DisneyPlus.

A post shared by Disney+ (@disneyplus) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!