Lizzo beleállt, saját választási telefonvonalat hozott létre

Az énekesnő twerkelve bátorít, vállalni kell a szavazás felelősségét.

Három hét múlva az Egyesült Államok elnököt választ, és ezt még a koronavírus sem akadályozhatja meg. A személyes voksolás helyett alternatív módokat is igénybe lehet venni. Hogy a szavazók megismerjék, mik ezek az opciók, ahhoz a maga módján Lizzo is hozzájárul.

View this post on Instagram

Hey YOU. Have you felt the same disconnect from this country? Have YOU felt like this nation is your house but not your home? It’s because we are on stolen land trying to live within laws written by white men FOR white men in 1787. I see YOU using your power of protest and your freedom of speech. I see YOU unlearning the narrow scope of our history and seeking the truth. ITS TIME TO USE YOUR RIGHT TO VOTE. WE NEED YOU. DID YOU KNOW? -Approximately four in ten (40%) of eligible voters didn’t turn out to vote in 2016 ?? IF YOU WANT TO VOTE BUT DONT KNOW WHERE TO START: Text LIZZOBEVOTING to 26797 to make sure you’re registered to vote, confirm your polling location, and get reminders for all your elections. #iamavoter

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Egy telefonvonalat hozott létre a Grammy-díjas énekesnő, mely segítségével a regisztrációról kaphatunk tájékoztatást.

Hé, TE! Úgy érzed, elszakadtál a hazádtól? A nemzet a házad, de mégsem az otthonod? Azért van ez, mert egy lopott földön élsz, amelyen a törvényeket a fehérek írták a fehéreknek, még 1787-ben. Látom, hogy gyakorlod a hatalmadat, amikor tiltakozol, és szabadon beszélsz. Ideje, hogy élj a szavazati jogoddal is. Szükség van rád, tudod?!

Lizzo emlékeztet arra, hogy 2016-ban a választásra jogosultak 40%-a nem jelent meg az urnáknál.

Ha szavaznál és nem tudod, hogyan fogj hozzá, írj egy ilyen sms-t: LIZZOBEVOTING a 26797-számra. Regisztrálj, igazold vissza a körzetedet és kapni fogsz emlékeztetőt is.

idézi az aktivista dívát az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!