Majka szigorú hangú üzenetben áll ki a maszkviselet mellett

Majka szerint nem véletlen, hogy az ázsiai országoknak sikerült (?) megfékezniük a járvány terjedését.

A rapper szerint az ázsiai népek sokkal jobban törődnek saját egészségükkel, ráadásul a maszkviseletnek is nagyobb hagyományai vannak a távol-keleti országokban, mint Európa népei közt.

"Hogy lehet, hogy az Ázsia országoknak sikerült a járványt megfékezni?? Úgy, hogy a Gődény féléket kinevetik, és ha betegek akkor felvesznek egy maszkot. Nem most!! Évtizedek óta, akkor is, ha nincs világjárvány, csak elkaptak egy egyszerű influenzát. Mielőtt mindenféle negatív jelzővel illetnénk őket, tessenek példát venni róluk. Törődnek magukkal, meg másokkal.

Ha nem maguktól, akkor törvényileg" 

“Ez valami nyugati dolog, hogy a maszk viselés az egyéni szabadságjogokkal kapcsolatos politikai vita része lett, és képtelenek vagyunk hordani. Az emberek azt magyarázzák, hogy milyen fontos nyitva tartani az iskolákat, aztán meg azt, hogy nem kellenek a maszkok”!!!

Majka a végére már mintha kissé elvetné a sulykot:

"HORDD AZT A KIB.SZOTT MASZKOT!!!!!!"

"(van, amitől nem véd, de legalább addig se nyúlkálsz a szádba, meg az orrodba)!!!" A népszerű megmondóembernek nem ez az első covid-ügyi megnyilvánulása. Majka már a tavaszi járványhullám idején is kiállt az egészségügyi rendelkezések szigorú betartása mellett.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!