Most egy sztáredző szólt be Lizzo-nak, nem maradt válasz nélkül

Jillian Michaels aggódik a testes díva egészségéért.

Lizzo rettenthetetlen: a minap egy sztáredző tett epés megjegyzést a teltkarcsú énekesnő egészségi állapotára – aki megadta a módját a válasznak.

View this post on Instagram

keepin it festive in my gold shiny pants @womenshealthuk 😝 how's everyone's mid week?!

A post shared by Jillian Michaels (@jillianmichaels) on

Jillian Michaels, aki a Zsírégetők (The Biggest Loser) című műsorból ismert, január 8-án vette a szájára Lizzo súlyát. Az énekesnő a reakciójában nem süllyedt le a személyeskedés szintjére, a videója inkább az önbecsülésről szól. A 25 másodperces felvételen először a Grammy-díjas díva combjai látszanak, majd az ágyból felkelve megmutatja a panorámás luxuslakást, melyben lakik.

Az szeretném, ha nagy levegőt vennétek… ötször. Az orron be és a szájon ki. A mai mantrám így szól: ez az életem. Nem tettem semmi rosszat. Megbocsátom, ha kárhoztattam volna magam korábban. Megérdemlem a boldogságot.

Ugyanezen a napon korábban a BuzzFeed twitteres műsorában tűnődött azon Michaels, hogy nem érti, miért ünneplik az emberek Lizzo alakját.

Miért ajnározzuk a testét? Szükség van erre? A zenéjét kellene nagyra becsülni. Nem lesz olyan jó poén már, ha majd cukorbeteggé válik.

Persze volt, aki meglátta az edző szavaiban a jogos aggodalmat, de a legtöbben a termetes énekesnő védelmére keltek:

Az elhízás és a cukorbetegség közé azért nem kellene azonnal egyenlőségjelet tenni, bár a tanulmányok többsége szerint jócskán van összefüggés, említi meg a HuffPost.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!