Na végre, jön a Zack Snyder-féle Igazság Ligája!

Gal Gadot és Jason Momoa vágya is teljesül: extra hosszú szuperhősfilm érkezik 2021-ben.

2017-ben egy rejtélyes verzió született az Igazság Ligája című szuperhősfilmből, melyért már régóta könyörögnek a rajongók. A Warner Media végre beadta a derekát: az HBO Max fogja műsorára tűzni az extrahosszú rendezői változatot.

Igaz, a DC-képregényhősök ezen szereplésére 2021-ig kell várni, ám Zack Snyder neve garancia a minőségre. Az eredeti rendező stábját Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg és Superman is erősítette. A SnyderCut néven elhíresült anyag nagyjából még 2016-ban elkészült, ám a rendező egy családi tragédia miatt kényszerült kiszállni a produkcióból.

View this post on Instagram

The Snyder Cut is coming to @hbomax in 2021. #ReleaseTheSnyderCut http://hbom.ax/releasethesnydercut

A post shared by Justice League Movie (@justiceleague) on

Az utómunkákhoz Joss Whedont hívta a stúdió, aki a konkurenciánál (The Avengers) már bizonyított. Az eredeti verzió borongósabb és ütősebb lett volna, ám a 300 millió dollárból készült mozi így is behúzott 650 milliót.

A rajongók és a kritikusok fanyalogtak, és elindult a #ReleaseTheSnyderCut mozgalom is, melybe 2019 novemberében Gal Gadot is beszállt. De Jason Momoa is szót emelt az ügy érdekében.

View this post on Instagram

Gather your crew for a movie night with #JusticeLeague! Available now on Blu-ray™

A post shared by Justice League Movie (@justiceleague) on

Snyder maga elismerte, hogy létezik az általa összevágott mű, ám a Warner dönti el a sosem látott film sorsát. A mozik zárva vannak, és ez a verzió rendkívül hosszú, így a Variety szerint logikus lépés a Netflix-gyilkosként is becézett HBO Max bevonása.

View this post on Instagram

#ReleaseTheSnyderCut

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!