Nem oké, ha egy Insta-poszt több követőt hoz az olimpiai éremnél

Béres Alexandra szerint nincs rendben, hogy egy Insta-poszttal több követőt lehet gyűjteni, mint egy olimpiai aranyéremmel.

Lilu és Béres Alexandra beszélgetett a Liluland című műsorban. Lilu egy kis részletet is megosztott az adásból, Instagram-oldalán.

“Bár fiatalkora óta a rivaldafényben él, mindig is próbálta kerülni a bulvársajtót és védte a magánéletét. Ettől függetlenül nem tudta elkerülni, hogy akár a strandon végigsétálva ne azt lesse mindenki, hogy a valóságban neki is van-e pocakja. Ezzel együtt úgy gondolja, hogy a hírnévben és népszerűségben is meg lehet látni a jót: például, hogy

az embereket érdekli a véleménye

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@beresalexandra_hivatalos , bár fiatalkora óta a rivaldafényben él, mindig is próbálta kerülni a bulvársajtót és védte a magánéletét. Ettől függetlenül nem tudta elkerülni, hogy akár a strandon végigsétálva ne azt lesse mindenki, hogy a valóságban neki is van -e pocakja. Ezzel együtt úgy gondolja, hogy a hírnévben és népszerűségben is meg lehet látni a jót: például, hogy az embereket érdekli a véleménye és jóra tudja használni az ismertségét. Látva, hogy milyen hatással tud lenni az életünkre a közösségi média, fontosnak tartja, hogy megtanítsa lányainak: nincs rendben, hogy a mai világban egy jó Instagram poszttal több követőt lehet gyűjteni, mint egy olimpiai aranyéremmel. @liluland_hu @rossmannhungary #makeupdown ❤❤❤ /link a bioban/

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

és jóra tudja használni az ismertségét. Látva, hogy milyen hatással tud lenni az életünkre a közösségi média, fontosnak tartja, hogy megtanítsa lányainak: nincs rendben, hogy a mai világban egy jó Instagram poszttal több követőt lehet gyűjteni, mint egy olimpiai aranyéremmel.”

– írta a beszélgetésről Lilu.

Nuus

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!