Trump a haditengerészetet felköszöntötte, a lányát nem

Szomorú, hogy Tiffany ennyire nincs az elnök és a családja fókuszában.

Tiffany Trump október 13-án jött világra, méghozzá 26 évvel ezelőtt. Donald Trump második lánya az elnök második feleségétől, Marla Maplestől született.

Ám a jeles napon a híres papa valamit fontosabbnak tartott Tiff felköszöntésénél: a haditengerészet ünneplését.

Legalábbis a nyilvánosság ebből azt a következtetést vonhatja le, hogy a kedves ős simán elfelejtette, hogy öt gyermekéből egy pont aznap született.

Sem Twitteren, sem Instagramon nem említette meg gyermekét, pedig többnyire személyesen kezeli webes felületeit.

Ha legalább Melania, Eric, az ifjabb Donald Trump vagy Ivanka vette volna a fáradságot, hogy boldog szülinapot kívánjon – de ez utóbbi rokon is csak a tengerészetet üdvözölte aznap.

View this post on Instagram

Happy birthday @tiffanytrump 💚 #AlmostBirthdayTwins 👯♀️

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

Egyedül Eric neje nyilvánította ki, hogy gondol a sógornőjére. Lara Trump tévés producer egyébként pont előző nap ülte meg a 37. szülinapját, amikor megünnepelték egymást is Tiffany-val. Larát egyébként a férje és Ivanka is megköszöntötte a közösségi oldalakon.

Érdekes visszapillantani, hogy Amerika első embere milyen alkalmakkor tartott érdemesnek egy-egy köszöntő bejegyzést elhelyezni: a légierő, a titkosszolgálat, Sean Connery, a hadsereg, Tristan Trump, Ronald Reagan, a Szellemirtók-film évfordulója és Arteha Franklin szülinapja volt annyira fontos, hogy időt szakítson rá.

Annyit felhozhatunk viszont a politikus védelmére, hogy a többi utódját sem részesítette 2019 folyamán hasonló megtiszteltetésben. Ifjabb lányát egyébként legutóbb 2013-ban említette ezen a napon:

Ivanka felkészül: a háromgyermekes üzletasszony-politikusnő október 30-án tölti be a 37. életévét, emlékeztet a Mashable.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!