Vegán szőkítés házilag?

Az Arctic Fox otthoni készlete megkönnyíti a színváltást.

Akik eddig is a platinaszőkében hittek, azok örömmel üdvözlik majd az Arctic Fox újdonságát. Az otthoni szőkítő szett barátságosan segíti azt, hogy a tincseink a kellő árnyalatra fakuljanak ki.

A minél természetellenesebb színek elérése könnyebb lesz, ha a szőkítő folyamat leegyszerűsödik. Ezért született meg a Bleach, Please fantázianevű termék, melyet a cég már 2014-ben beígért.

Kristen Leanne szépség-influencer azért indította el ezt a vegán és erőszakmentes márkát, hogy az állatok és a festett frizurák iránti hódolatát egyaránt kifejezhesse.

Először csak a részben tartós hajszínezésre koncentráltunk, most a következő lépés a haj roncsolása nélküli festés lesz, mellyel az állatoknak sem ártunk.

A készlet gondol a pink, bíbor és platina színeket óhajtó vásárlókra is: a szőkítő krém teljesen növényi alapú, a kesztyű pedig, amivel felvihetjük – latexmentes.

A fakító fokozat nyolc szintű lehet, és itt - más cégekkel ellentétben - méhviasz sem került felhasználásra a termék megalkotásánál. A dél-kaliforniai gyártó a génmódosított alapanyagokból sem kér: növényi proteinjei tiszták, és állatokon sem tesztelték a szereket. Mint az köztudott, a szőkítés gyengítheti a hajat, a természetes hozzátevők viszont ezt igyekeznek az ártalmakat csökkenteni. 

Mangó, papaya és kókusz kivonat táplálja a szálakat. Érdemes hetente kondicionáló maszkot is a rőzsére tenni, illetve további fehérjés kezeléseket is alkalmazni. A csomag november 15-én érkezik, és húsz dollárba fog kerülni, mely bevétel 15 százaléka állatvédő szervezeteket illet majd, teszi hozzá az Allure.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!