2020.02.05. Italiano
Veres István képviseli hazánkat a tallinni kontinensdöntőn.
Szerdán rendezték meg Budapesten
Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntőjét, a Sirha Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás egyik rendezvényeként. Kötelező plusz alapanyagként a káposztát sorsolták ki. A hat csapat egész nap főzött, az eredményhirdetésre nem sokkal 17.30 után került sor.
A győztes Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje,
ő nyerte meg a selejtezőt is. A második helyen Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) végzett, a harmadik Haraszti Zsolt (Societé) lett. A kézdivásárhelyi születésű Veres István és Szabó Dezső commis képviseli majd hazánkat a világ legjelentősebb szakácsversenyének májusi európai döntőjén Tallinnban.
Nyitókép: Magyar Bocuse d’Or Akadémia (Designfood)