Hoppá, ez az okoskarkötő megráz, ha túl sokat költesz gyorskajára!

Az Amazon árulja az erényövnek sem utolsó eszközt.

Hogy nehogy nagyon elszállj, és felszaporodjanak a kalóriáid, az Amazon kínál egy kellemetlen, ám annál okosabb megoldást. A rossz szokásokat – így a gyorskaják fogyasztását is – nehéz letenni, ebben segíthet ez a karkötő, ami „szól”, ha túl sokat költöttél már egészségtelen ételekre.

A Pavlok fantázianevű csecsebecse 200 dollárba’ fáj, és gyakorlatilag az evésen kívül több mindent is beszabályozhatsz vele. Ha például túlzásba vinnéd a Facebookon való lógást, akkor is egy gyengéd, 350 Voltos ütéssel csap a csukódra.

Természetesen ébresztő óraként is beválhat a kütyü, mely a forgalmazó szerint biztonságosan és ártalmatlanul

nevel rá arra, hogy jó minták alakuljanak ki az életviteledben.

Az agy a kellemetlen bizsergést ugyanis társítja a nem kívánatos cselekedettel.

View this post on Instagram

We are live on Indiegogo ! ⠀ ⠀ Pavlok are excited to announce the launch of the Shock Clock 2 on Indiegogo. ⠀ ⠀ We listened to your requests, and are improving one of our most popular products with some amazing new features.⠀ ⠀ This includes:⠀ ⠀ Posting to your Facebook if you hit snooze - and letting your friends zap you until you wake up⠀⠀ ⠀⠀ QR codes to turn off your alarm - leave a QR code in another room, and use it to turn off your alarm! ⠀⠀ There will also be many more new features, including morning and evening routines and sleep cycle analysis.⠀⠀ ⠀ The earlier you contribute to our campaign, the better the price will be.⠀ ⠀ Link to Indiegogo is in our bio.

A post shared by ⚡Pavlok Habit Training (@pavlok) on

Több felhasználó számol be már pozitív eredményről, akik a dohányzást vagy a körömrágást sikeresen maguk mögött tudhatják. Az ötletgazda, Maneesh Sethi is a fájdalomra esküszik: emiatt leszünk képesek megtörni rossz beidegződéseinket. Az eszköz működését ételmérgezéshez is hasonlíthatjuk a healthyfoodhouse.com szerint: egy rossz élmény után ugyanígy elmegy az étvágyunk.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!