Irtó ciki, Sia összekeverte Nicki Minaj-t és Cardi B-t

A Twitteren nagyon megy jelenleg a #SiaIsOverParty-hashtag.

A #SiaIsOverParty eléggé felpörgött Twitteren, ugyanis az ausztrál énekesnő csúnyán benézte a világ vezető két rappercsaját.

View this post on Instagram

happy birthday to this beautiful genius

A post shared by tonya brewer (@thetonyabrewer) on

A szószátyár amerikai dívák egyike Nicki Minaj, a másik pedig Cardi B, akik egyébként rendszeresen egymásnak esnek. Fizikai inzultusra is került már sor a 37 éves trinidadi nőszemély és a 27 éves bronxi csaj közt.

Sia úgy került a képbe, hogy egy rajongó érdeklődött nála a közösségi oldalon, miszerint valaha sor kerülhet-e egy Minaj-kollaborációra.

via GIPHY

A nyomaték kedvéért egy fotót is közzé tett – az azóta törölt posztban - az idősebb rappernőről. A 44 éves énekesnő nem teljesen vette a lapot:

Odavagyok Cardi B-ért; még nem dolgoztunk együtt, de állok elébe!

Persze a rajongók bocsánatos bűnnek tartják a két hölgy összekeverését, ám a #SiaIsOverParty-hashtag elég hamar életre kelt. Van, aki már rasszizmust emleget: a két színesbőrű csajt így összemosni nem szép dolog.

Egyelőre az érintettek nem nyilvánultak meg, ám Sia szabadkozott egy sort – egy szintén kitörölt tweetben – miszerint tart attól, hogy miatta kiújulhat a cicaharc a csajok közt.

via GIPHY

Kitért arra is, hogy az egységet kell keresni, főleg azokban az időkben, amikor komoly problémákkal szembesül a világ.

Nem lehetne csak annyi, hogy mindkettőtöket szeresselek?

idézi az énekesnő záró kérdését a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!