Chris Hemsworth is benne lesz a Mad Max-előzményfilmben

Thor mellé érkezik Anya Taylor-Joy és Yahya Abdul-Mateen II is.

Charlize Theron nemrég fájlalta, hogy a Mad Max-előzményfilm vérátömlesztést kap. George Miller rendező fiatal szereplőkben gondolkodik, így a 2015-ös Mad Max: Fury Road főhősnője a maga 44 évével kimarad a produkcióból. Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II viszont esélyt kap a Furiosa című moziban. 

View this post on Instagram

🙊 #FURIOSA

A post shared by Anya Joy (@anyataylorjoy) on

A 24 éves Taylor-Joy bújhat a címszereplő bőrébe, így nem lesz szükség a fiatalítós technológia bevetésére sem. Miller nem csak a megszokott direktori székre gyúr, de a történet szövésébe és a produceri munkálatokba is beleártja magát.

A floridai színésznő nemrég fejezte be Edgar Wright filmjét, a Last Night in Soho-t, illetve jelenleg a Robert Eggers-féle The Northman munkálataiba folyt bele. A Watchmen-ben nyújtott alakításáért Emmy-díjat kiérdemelt Abdul-Mateen II-t pedig Black Manta szerepében is láthattuk az Aquaman-ben.

A negyedik Mátrix részben is felbukkan majd, plusz Bobby Seale-ként a The Trial of the Chicago 7 című jogi drámában. A 37 éves Hemsworth pedig Thor megformálása mellett az Extraction című sorozatban hasít, teszi hozzá a Variety.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!